Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

the hiding Game

I perioder leker jag gärna kurragömma med mig själv. Slår in mig i silkesstå, kartong och presentpapper och knyter om med snören. Hårt. Låter mig gro där inne. Duschar med lampskärmen på, låter spegeln vara immig och vattnet rinna. Låser in mig i mig själv och öppnar bara när något omskakande knackar. Håller skölden högt och vilar kjolen över huvudet. Gillar det stängda rummet tills det gör mig uttråkad.

Virkat set Index Series, Skjorta och klänning Index Series, Strumpor Saks Potts, Skor Maryam Nassir Zadeh 

Foto av Ellen Nielsen

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Tyra-Stina Wilhelmssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!