Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#STHLMFW

I veckan gick modeveckan i Stockholm av stapeln och nyfiken prick som jag är kunde jag inte låta den passera utan att själv få vara med i svängen. Ett snabbtåg från lilla Skåne landade jag mitt i vimlet av det som på instagram gärna benämns som med hashtaggen #sthlmfw; galen street-style, coola (och i år även färgglada) människor, fotografer med blixthastighet som nästan skräms, mingelstämning på molnhöjd och såklart visningar – för vad skulle annars modeveckan handla om? Första dagen hade jag på mig Jacka från Jacquemus, byxa Levis Vintage, väska Susan Alexandra, Skor Maryam Nassir Zadeh.

Andra dagens outfit hamnade i Vouge?! På min grövsta Skånska utbryter min reflexkommentar ”vilket krydd” och kanske även ”det spårar” – sådant jag gärna säger när något är för stort, bra eller överdrivet. Med tanke på kylan var inte klädvalet det lättaste. Jag körde klassisk puffer jacka(bak och fram) från Bershka, kjol från min NYC-crush Eckhaus Latta, strumpor Gucci, väska Marques Almeida och boots Jacquemus.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Tyra-Stina Wilhelmssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!