Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

H A I R T A L K

Exit Haircare!

. . .

. . .

Med vårljuset avslöjas håret som mer eller mindre gömt sig under mössan hela vintern. Jag som haft en mörk toning i mitt blonda hår under vintern såg att det började gå över till en gulorange nyans. Ett besök hos frisören och ett silvershampoo senare var problemet löst. Resultatet blev sommarblond. Så himla skönt att vara tillbaka! För att mitt ljusa hår inte skall bli sådär gul-blont använder jag mig av silvershampoo från Exit Haircare. Ger en gyllene silvrig färg och tar bort allt det gula. Som pricken över i:et kom jag även över en produkt vid namn root lifter från samma märke. För mig som har ganska livlöst och tunt hår är det en perfekt produkt för att få lite lyft och tryck i håret!

Är du blond och trött på de gula inslagen? Eller lider av livlös och trist hårvolym? Segla in HÄR och få en ändring på dina skönhetsbesvär idag!

Love,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Tyra-Stina Wilhelmssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!